Monday, June 14, 2010

Tack tack!



Tack för era otroligt snälla och uppmuntrande ord! Det känns alldeles fantastiskt att höra att ni tittar in då och då även om jag inte uppdaterar så ofta som jag önskar. Hoppas att ni alla får många tillfällen att njuta av naturens magi i sommar.

Tuesday, June 08, 2010

Sommarlov!



Skolavslutning och sommarlov på gång. Blommor, sång och en härlig tid framför oss. Under sommaren brukar jag ta lite paus från bloggen eller i alla fall bara göra enstaka inlägg. Nu känns det som om det har varit rätt mycket paus en lång period här hos mig. Det har inte varit meningen men min tid har inte räckt till. Jag är otroligt tacksam för att ni ändå tittar in här och lämnar spår. För det är kontakten med er som gör bloggandet så roligt. Nu misstänker jag att jag inte kommer sitta vid datorn särskilt mycket den här sommaren heller, så ni får stå ut med att det bara blir enstaka inlägg ibland. Så får jag fundera lite på vad som ska hända med Nässelblomman längre fram. Jättetack för ert tålamod!

Tuesday, June 01, 2010

Vart tar tiden vägen...


Kanske tror ni att jag blev kvar under magnoliaträdet så lång paus som det blev här. Magnolian har blommat klart och muffinsen är uppätna. Jag hade gärna stannat där men jag haft fullt upp med andra mer vardagliga uppgifter så som det lätt blir den här tiden. Jobb, skolmöten, matsäckar, fotbolsscup och en tur till Västergötland är en del av det som jag ägnat mig åt de här veckorna. Mycket kul men alldeles för lite tid att vara ute och bara njuta av allt vackert i naturen. Just nu får jag njuta av naturen vid olika fotbollsplaner då en av mina tjejer spelar match flera gånger i veckan. Ibland anordnas café efter matchen. Då brukar vi ha med oss tigerkaka som vi bakat. Det är en kaka som jag sällan gjort tidigare men nu har det blivit en favorit att ta med. Snabbare att baka än bullar ändå mer speciell än en helt vanlig sockerkaka. Har ni några favoriter när det gäller att baka snabbt men ändå gott?